اخبار

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری امور پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد:

ضرورت اثربخش بودن پژوهش‌ها در رفع نیازهای جامعه

ضرورت اثربخش بودن پژوهش‌ها در رفع نیازهای جامعه
دکتر محسن شریفی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری که به صورت مجازی برگزار شد گفت: پژوهش‌ها باید در جامعه اثربخش باشد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف به نقل از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، در این مراسم، دکتر شریفی اظهار داشت: گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری بهانه‌ای است تا ضمن تقدیر از پژوهشگران، دانشگاه‌ها بتوانند دستاوردهای های تحقیقاتی خود را به دستگاه‌های اجرایی و صنایع بشناسانند.

وی با بیان اینکه پژوهش‌ها باید در جامعه اثربخش باشد، تصریح کرد: در مسیر کاربردی شدن پژوهش و تجاری سازی، پژوهش انفرادی امکان‌پذیر نیست و نیاز به یک همکاری گروهی می‌باشد.

دکتر شریفی با اشاره به ماموریت‌گرا بودن دانشگاه‌ها و اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به عنوان یک دانشگاه تخصصی دارای پتانسیل مطلوب برای تاثیرگذاری ویژه در منطقه می‌باشد افزود: این دانشگاه می‌تواند با خوشه‌بندی و تفکیک مشکلات و نیازهای منطقه و ارتباطی که با صنایع برقرار می‌کند در رفع مشکلات اثرگذار بوده و در مسیر اجرای ماموریت خود موفق شود.

در ادامه این مراسم، دکتر تیموری رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، هفته پژوهش و فناوری را تبریک گفت و طی سخنانی اظهار داشت: از تمام تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری در دانشگاه تشکر می‌کنم و امیدواریم در برنامه‌ریزی‌های پیش رو با همدلی و همراهی در راستای رشد و تعالی دانشگاه گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در رتبه بندی گرین متریک در میان دانشگاه‌های سبز جهان قرار گرفته است و آموزش و پژوهش با وجود همه‌گیری کرونا متوقف نشده است اظهار داشت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی ضمن استفاده از امکانات رفاهی با حفظ پروتکل‌های بهداشتی در مزارع آموزشی و پژوهشی و آزمایشگاه‌ها در حال فعالیت می‌باشند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه پژوهش ها باید کاربردی باشد و نیازهای جامعه را رفع نماید افزود: دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت تلاش‌های خوبی نموده است و در دانشگاه رویکرد جدیدی در آموزش های تخصصی و مهارتی شکل گرفته و تلاش می شود رساله‌های تحصیلات تکمیلی به صورت کاربردی و جامعه محور باشند.

دکتر تیموری به برنامه ریزی در جهت ایجاد رشته های تحصیلی میان رشته ای با توجه به نیاز کشاورزی نوین اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با تسریع و رفع محدودیت ها و با همکاری روسای دانشکده ها و دیگر بخش ها در این زمینه به رشد و تعالی برسیم.

گفتنی است در پایان این مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر تقدیر شد.

۲۹ آذر ۱۳۹۹ ۱۳:۱۶
تعداد بازدید : ۷۵۰