اخبار

وزیر علوم در پیامی به دومین همایش ملی ادبیات مقاومت تأکید کرد:

ادبیات پایداری؛ عنصری گفتمان‌ساز و انسجام بخش برای ایجاد پویایی

ادبیات پایداری؛ عنصری گفتمان‌ساز و انسجام بخش برای ایجاد پویایی
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به دومین همایش ملی ادبیات مقاومت، گفت: ادبیات پایداری عنصری گفتمان‌ساز و انسجام بخش برای ایجاد پویایی در بین جبهه آزادی‌خواهان در مسیر مبارزه با ظلم و ستم است.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف به نقل از دانشگاه کوثر، آئین افتتاحیه دومین همایش ملی ادبیات مقاومت با محوریت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، با قرائت پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توسط دکتر علیرضا حسینی رئیس دانشگاه کوثر و رئیس همایش مذکور آغاز به کار کرد.

متن کامل پیام دکتر غلامی به شرح زیر است:

‎بسم الله الرحمن الرحیم

‎به گواهی تاریخ و در بستر پر فراز و نشیب دگرگونی‌های اجتماعی- تاریخی، انسان‌های بزرگ و فرزانه‌ای ظهور کرده‌اند که توانسته‌اند با تکیه بر عقل و عشق، در بزنگاه‌های مهم چراغ و راهنمایی برای دیگران شوند. بی‌گمان در کنار دو گوهر خرد و عشق، شجاعت، درایت، فداکاری و ایثار نقش بی بدیلی در تعالی جامعه دارد که از وجوه ممیزه انسان‌های آزاده است.

ادبیات پایداری عنصری گفتمان‌ساز و انسجام بخش برای ایجاد پویایی در بین جبهه آزادی خواهان در مسیر مبارزه با ظلم و ستم است. به مدد عناصر و مؤلفه‌های هویت‌ساز خود به تقویت روحیه مقاومت، ایستادگی و امید به پیروزی کمک می‌کند. این ادبیات دارای ساختاری اقتضائی و متناسب با شرایط زمانه فراز و فرودهایی دارد که دال و کانون مرکزی آن گفتمان مبارزه و مقاومت است. بی‌گمان قلمرو ادبیات پایداری مختص مردان نیست و در این میان نمی‌توان حضور بانوان فرهیخته را نادیده انگاشت؛ گواه آن تاریخ پر فراز و فرود دفاع مقدس ملت بزرگ ایران است که مشحون از حضور زنان و مادران شجاع و ایثارگری است که به اقتضای شرایط دوشادوش مردان نقش آفرین بودند.

ادبیات مقاومت پیوسته زنده و پویاست چون قهرمانانی همچون سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی با اعتقادات و اقدامات خودشان اسطوره آفرینی نموده و به نماد مقاومت تبدیل شده‌اند؛ و در اندیشه و بیان شاعران و ادبا تجلی پیدا کرده‌اند. ادبیات قهرمانان مقاومت همواره نوید دهنده پیروزی در آینده و ترسیم‌گر راه آزادی خواهد بود. شهیدان گلگون کفن با شهادت خود بدل به نماد آزادگی، امید و ایستادگی شده‌اند که رسالت ادبیات

مقاومت را در بازنمائی رشادت‌های آنها دوچندان ساخته است.

اینجانب ضمن تشکر از همه دست اندرکاران این اقدام پسندیده، برای همه حاضران در این همایش علمی آرزوی تن درستی و مزید توفیقات دارم.

۲۰ دی ۱۳۹۹ ۱۳:۵۶
تعداد بازدید : ۶۳۶