اخبار

وزیر علوم در اختتامیه جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان مطرح کرد:

جشنواره‌های فرهنگی هنری؛ کمکی ارزشمند به جامعه برای تاب‌آوری در شرایط بحران و بستر مناسب شکوفایی استعدادهای بالقوه دانشجویان

جشنواره‌های فرهنگی هنری؛ کمکی ارزشمند به جامعه برای تاب‌آوری در شرایط بحران و بستر مناسب شکوفایی استعدادهای بالقوه دانشجویان
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، هنری گفت: برگزاری این نوع جشنواره‌ها و همایش‌ها؛ علاوه بر اینکه بستری مناسب برای شکوفایی استعدادها و تقویت توانمندی‌های جوانان و دانشجویان فراهم می‌آورد؛ کمک ارزشمندی هم برای تاب‌آوری جامعه در شرایط بحران می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف، دکتر منصور غلامی در آئین اختتامیه جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان با عنوان" زندگی دست یاریگر توست" که در سالن شهدای جهاد علمی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، ضمن تبریک ایام مبارک رجب المرجب و فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت امیرالمومنین (ع) و گرامیداشت مقام پدر؛ با قدردانی از اقدامات معاونت فرهنگی این وزارت و دانشگاه‌های کشور در دوران همه‌گیری بیماری کوئید ۱۹ گفت: در این دوران حساس یک‌سال گذشته که کشور درگیر همه‌گیری بیماری کرونا بود، از منظر جوانان و دانشگاهیان نگاهی نو از زوایای مختلف به این مسئله شد و با به اشتراک‌گذاری تجربیات و مسائل مختلف فرهنگی خلاقیت و نوآوری در بسیاری از زمینه‌ها فراهم شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امسال جشنواره‌های فرهنگی، هنری به دلیل غیرحضوری بودن در سطح وسیع‌تر و گسترده‌تری مورد استقبال و مشارکت دانشجویان نسبت به سال‌های گذشته قرار گرفت، افزود: تحول در استفاده از فضای مجازی باعث شد رونق بیشتری در جشنواره ها ایجاد شود. همچنین مدیریت و برنامه‌ریزی‌هایی که برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی در این دوران صورت گرفت، بسیار ارزشمند بود و موجب تاب‌آوری جامعه در شرایط بحرانی بود.

وی با بیان اثرگذاری این نوع برنامه‌ها در جریان مسائل اجتماعی جامعه، خاطرنشان کرد: علاوه بر توفیقاتی که در حوزه آموزش و پژوهش عاید شد، دستاوردهای ارزشمندی نیز در حوزه‌های فرهنگی به دست آمد که قابل عرضه است.

دکتر غلامی ادامه داد: در دانشگاه‌ها حوزه معاونت فرهنگی را به عنوان معاونتی مهم و اصلی می‌دانیم و در ادغام معاونت فرهنگی با دانشجویی که در برخی از دانشگاه‌ها اجرا و در برخی نیز در آینده انجام خواهد شد، اولویت و محوریت با معاونت فرهنگی است. برنامه آینده ما این است که سازمان امور دانشجویان متولی امور رفاهی دانشجویان در دانشگاه ها نیز باشد و در جایی که معاونت فرهنگی و دانشجویی حضور داشته باشند وظایف را معاون فرهنگی انجام خواهد داد.

دکتر غلامی تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی نمونه بارز علاقه‌مندی دانشجویان در جشنواره‌ها است. دانشجویان بسیاری داشته‌ایم که فارغ از حوزه تخصصی خود در مسیر هنری ادبی که علاقمندی آنها بوده است خوش درخشیده و بنام شده‌اند.

وی افزود: جشنواره ها و همایش های فرهنگی، هنری دانشجویی زمینه و بستر مناسبی برای کمک به شکوفایی استعدادها و تقویت توانمندی‌های دانشجویان و جوانان است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان حضور در این جشنواره‌ها را برای خانواده‌های دانشجویان نیز مفید و جذاب دانست و ابراز امیدواری کرد که برای شرکت‌کنندگان نیز نتایج و تجربیات ارزشمندی در پی داشته باشد.

۹ اسفند ۱۳۹۹ ۰۸:۴۶
تعداد بازدید : ۱,۳۶۵